Szóval mindezt egy kis fazékba t

Elővettem az új botmixeremet és 1 dl főzőtejszínt, ez utóbbit beleöntöttem, előbbivel pedig némileg krémleveshez hasonlatossá tettem a kreálmányt, de hagytam benne egész darabokat is, a rágcsálás kedvéért.
Semmiképp ne tegyünk a gyümölcslevesbe lisztet, vagy étkezési keményítőt, ne adj Isten pudingport, vagy rántást, mert ez mind csak a tomporméretet növeli, és inkább a szocialista üzemi konyhák éltek ezekkel a sűrítési módszerekkel, mint a modern háziasszonyok. A leves önmagától és a tejszíntől pontosan olyan sűrű lesz, amennyire szeretjük.
Végül aztán lehűtöttem hűtőben, és light :) tejszínhabbal kínáltam.Vacsorára kiváló, és szinte lelkiismeret furdalás nélkül eheti az ember.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése