![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh7a62hdWc9ful0u6EYuh8xVHgkO6-V3j0ysY8Pu2wi8y3DXewYZeulqP4pPrEl2MOPBN9da0Z7n-PzK3a8KHRBHwkACbD1u1XBpqJIkRnJcRT-y46UtRF4wRkrI3092Yoybfc-YunNVUxf/s320/csulok.jpg)
Én úgy szeretem a csülköt, ha ennyire ropogósra van sütve a bőre, így nyugodtan lehet számolni 3 órahosszát az elkészítésére. Előzőleg befűszereztem, sütőzacsiba tettem3 ek vízzel és 2 órát sütöttem, félbe vágott, és jól megmosott krumplik társaságában. Majd ezután kiborítottam mindent a tepsire, a krumplikat hol le, hol fel fordítottam, megszórtam fűszerekkel és még 1 órahosszáig pirítottam.
Fűszerek: fokhagyma, só, bors, koriander, mustármag, esetleg cayenne bors.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése