a gasztronómia szerelmesétől a gasztronómiával kacérkodóknak
szerző minden jogot fenntart magának

2011. április 1., péntek

Répás fasírt


Untam már a hagyományos fasírtomat, volt itthon egy csomó vékonyra reszelt répa, úgyhogy most ezzel készítettem a fasírtot.

50 dkg kevésbé zsíros darálthusi
1 teás kanál só
fokhagyma granulátum
2 marék reszelt répa
1 ek hüvelyesliszt
1 tk halszósz (kínai cucc)
kevés szójaszósz
bors
1 tojás

Az egészet összekevertem, gombócokat gyúrtam, majd sütőpapírral kibélelt tepsiben laposra nyomkodtam a gombócokat.

200 C fokos villanysütőben 40 perc alatt pirosra sütöttem úgy, hogy közben 1x megfordítottam őket.

Salátával fincsi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése